VIVEKA játékteszt/ajánló

PINK könyvek

Móra kiadó felkérésére volt szerencsém elolvasni a Pink sorozat könyveit. Engem mind a négy könyv magával ragadott, számomra öröm volt olvasni.

Könnyen olvasható, szinte filmszerű lendületességgel, képekkel, magával ragadja az olvasót. Talán emiatt is -és saját kamaszkori emlékeink miatt is -könnyű azonosulni a főszereplőkkel.

A sorozat olyan problémákkal foglakozik, mint a kortársak zaklatása, szóbeli-, érzelmi bántalmazásaik. A történetek példaként szolgálnak a fiatal olvasóknak ezen konfliktusok kezelésében. Ezen kívül segít családi tragédia feldolgozásában, szerelmi és baráti kapcsolatok megértésében.

A könyvekről bővebben »»»

A NAGY JÁTÉKTESZT

Hamarosan itt a nyár, közeleg az idő, amikor nagyokat lehet játszani. Ez az oka annak, hogy elindítjuk a VIVEKA Nagy Játékteszt és Ötletmustra sorozatát, a Játékliget jóvoltából. Kipróbálunk egy csomó klassz játékot, és hasznos ötleteket adunk nektek arról, hogyan is játsszatok vele! Hogyan lesz nem megunható, igazi élmény és kreatív elfoglaltság?! Mi mindenre lehet felhasználni egy igazán jó játékot? Biztosan tudjuk, hogy a ti fantáziátoknak semmi nem szab határt, szóval, osszátok meg velünk, írjátok meg nekünk tapasztalataitokat és ötleteiteket! Én pedig közben, a mindig nálam lévő ötletfüzetemben gyűjtöm az inspirációimat…

KOCKA HATÁROK NÉLKÜL

Az én személyes kedvencem a Story Cubes. Számos előnyét mutatom most nektek:

  • Praktikus csomagolásának köszönhetően kis helyen is elfér, ezért akár a strandra is magunkkal vihetjük.
  • Játszhatjuk többen is, de párban vagy egyedül is kitűnő móka, a nevetés garantált!
  • Idegen nyelv gyakorlására is kiváló!
  • Gyorsan és lazán bővíti a szókincsünket anélkül, hogy egyáltalán eszünkbe jutna a tanulás.

tovább»»»