Szülői konzultáció

Vajon érdekli-e a fiadat az, amit naponta csinál? Kellőképpen motivált-e a kislányod? Mondja-e, hogy jajistenem, de jó volt ma a suliban? Jut-e minden napra sikerélményetek? Gyere, beszéljük meg!

Hogyan tudnál hatékonyan segíteni neki az otthoni tanulásában? Mire való, és miért kell fejleszteni a gyerek érzelmi intelligenciáját, a kreativitását, az önállóságát? Gyere, gondoljuk végig együtt!

Milyen módszerekkel támogasd megfelelően gondolkodásának kialakulását? Hogyan tereld a helyes irányba a mindennapos tanulást? Szülőként elakadtál ebben a nehéz feladatban? Sok a vita, a veszekedés? Nem hallgat rád? Stresszes a gyerek? Gyere, vess véget a nehézségeknek!

Úgy érzed, eszköztelenül indulsz a csatába? Úgy gondolod, nem tudsz megfelelően melléállni? Ugye, kíváncsi vagy, mi segít neked és neki is? Intenzív és interaktív tanulástréningünket azért dolgoztuk ki, hogy jobban megértsd szülői szerepedet a tanulásban. Szeretnénk megerősíteni téged abban, hogy sokkal hatékonyabban kezeld egyre változó helyzetedet a fiad, a lányod fejlődő életében. Megtanítjuk neked, hogyan támogasd felelősen gyermeked iskolai előmenetelét, és hogyan növeszd óriássá a sikereit.

A VIVEKA 6-18 éves gyerekek szüleinek szóló programja ezeket a témákat feszegeti:

  • Gondolkodás és tanulás szoros kapcsolata
  • Módszerek a hatékony tanuláshoz
  • Az eredményes tanulás külső és belső feltételei
  • A tanulás mindennapi rutinja, kezelhető tanulási rend kialakítása
  • Motiváció és önmotiváció
  • Asszertív kommunikáció
  • Stresszkezelés gyerekkorban

A két órás konzultáció során az elméleti alapozáson túl, számos trükköt és okos praktikát osztunk meg veled. Ezeket alkalmazva, és az itt elsajátított technikákat saját gyereked személyiségéhez igazítva, egy szempillantás alatt jobban megismered őt, és könnyebben felismered az igényeit. Tisztában leszel azzal is, mi a legfontosabb feladatod az gyereked életében, és hogyan felelj meg a kihívásoknak. A VIVEKA új tanulási módszereit gyakorolva az iskolás évekből jó eséllyel nem lesz tűzokádó sárkány, kapcsolatotok szeretetteljes marad, és elkerül titeket a sok gubanc. Tréningünk végeztével megerősödve, friss energiákkal állsz neki a hétköznapoknak, mert rájössz, ő nem ufó, és te nem vagy egyedül! Neked és nekünk is az a fontos, hogy hatékonyan vehess részt gyermeked mindennapjaiban, és megfelelően irányítsd az ő személyiségfejlődését. Legyél jelen, támogasd őt okosan, és válj azzá, akire szüksége van! Legyél a szél, amely az ő hajóját navigálja! Szülői konzultációnk, a VIVEKA módszerei és stratégiái ebben segít neked (és neki is)!

Tarts velünk, jelentkezz online! – így:

  1. Töltsd ki a jelentkezési lapot!
  2. A konzultáció díját a  helyszínen kell befizetni.

A konzultáció díja: 6.500.-Ft

Ha iskola vagy óvoda, megfelelő számú érdeklődők csoportja támogatja a VIVEKA programjait, úgy ezek az előadások, tréningek és tanfolyamok saját szervezésben és külső helyszínen is megtarthatóak. Szívesen megyünk vidékre is! Ha nem budapesti helyszínen szeretnéd megrendezni programunkat, keress minket e-mailen!

Szülők figyelmébe ajánljuk négy alkalmas szülői tanfolyamot és a gyerekeknek szóló (egyéni és csoportos) tanulásmódszertani tanfolyamokat:

Négy alkalmas szülői tanfolyam»»»
Diák tanfolyam ismertető»»»

Kategória: Uncategorized | A közvetlen link.